Diensten

Diensten
Diensten

Grondbouw

Uit het oog, uit het hart? Niet bij Gebr. van der Veekens. Grondwerk verdwijnt weliswaar grotendeels onder de oppervlakte, maar ons vakwerk blijft zichtbaar. Opdrachtgevers vertrouwen daarop.

Grondwerk is een specialisme dat weleens wordt onderschat. Vaak is het improviseren en oplossingen zoeken, terwijl de kwaliteit overeind moet blijven. Omdat je van tevoren nooit helemaal zeker weet wat je in de grond aantreft, zijn we dus flexibel. Zo maken we snel de juiste keuzes. Vakmensen van Gebr. van der Veekens bouwen daarom met theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring.

Grondwerk is een onderdeel van het totaalpakket van Gebr. van der Veekens. Dankzij een goede voorbereiding integreren we het grondwerk naadloos in andere aansluitende werkzaamheden. Alles voor de maximale prestatie.

Wegenbouw

Het is alweer jaren geleden als wij onze werkzaamheden in wegenbouw uitbreiden. Want de ‘roots’ van Gebr. van der Veekens zijn reguliere bestratingswerkzaamheden.

Tegenwoordig helpen wij opdrachtgevers met een breed pakket. Denk aan aanleg van sportvelden inclusief de bijbehorende terreininrichting. Of de aanleg van halfverhardingen zoals schelpen en granulaat. En ook asfaltwerkzaamheden en meerjarig onderhoud van bedrijfsterreinen.

De uitvoering doen onze eigen vakmensen, aangevuld met geselecteerde partners. Vele overheidsinstanties, bedrijven, sportparken en woningbouwverenigingen genieten nu elke dag van ons werk. Die aangelegde kwaliteit straalt af op de opdrachtgevers. Straks ook op jou?

Riolering

126.000 kilometer aan rioolstelsels – zoveel buizen liggen er in Nederland in de grond. Met dit indrukwekkende netwerk zorgen we voor de essentiële doorstroming van ons dagelijks leven. Wij bouwen het geavanceerde en cruciale netwerk dat dit mogelijk maakt.

Ons werk gaat verder dan het simpelweg leggen van die riolering. We bewaken het netwerk ook. Je wilt er niet aan denken dat het riool niet meer werkt en bij ons vind je de toegewijde professionals die ervoor zorgen dat zoiets slechts een gedachte blijft.

Sanering

Bodemverontreiniging vraagt om zorgvuldig werk. Onze zogenoemde BRL 7000-certificering bewijst de kwaliteit van onze bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem. Als opdrachtgever kun je vertrouwen op veilige procedures. Van de voorbereiding tot de uitvoering en nazorg.

Als wij tijdens andere werkzaamheden bodemverontreiniging aantreffen, kunnen we snel schakelen en de procedures starten om de grond te saneren. Gebr. van der Veekens heeft namelijk eigen DLP’ers, KVP’ers en gekeurde grondwerkers.

Opdrachtgevers profiteren van de korte lijnen en de goede communicatie. De aannemer verandert immers niet. Ons certificaat vind je terug op Bodem+ van Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Engineering

Naast onze toonaangevende uitvoerende werkzaamheden hebben we een sterke positie veroverd op het gebied van engineering. Onze getalenteerde tekenaars en scherpe calculators brengen ideeën tot leven én onderbouwen ze tot een doordacht plan.

Vanaf de eerste concepten tot na de uitvoering zijn wij jouw partner in creativiteit, innovatie en duurzame probleemoplossingen. We anticiperen op mogelijke complicaties dankzij onze kennis en ervaring in de uitvoering. We pakken obstakels aan voordat ze vertraging veroorzaken, zodat jouw project soepel en efficiënt verloopt.