“Lerend werken, werkend leren”

Nooit uitgeleerd

Erkend leerbedrijf

Gebr. Van der Veekens is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat er gecertificeerde leermeesters in het bedrijf aanwezig zijn die de leerlingen begeleiden in hun ontwikkeling, zowel in praktijk als in theorie. De leerlingen zijn in dienst van het opleidingsbedrijf SPG. Dit houdt in dat zij vier dagen in de praktijk werken en één dag de theorie in een klaslokaal met een leraar volgen. Bij ons is het mogelijk om de dagopleidingen te volgen voor leerling straatmaker, vakman G.W.W. en machinist.
Leerlingen van het VMBO die bij ons een snuffelstage willen doen zijn welkom. Met een zekere regelmaat lopen ook leerlingen van Parnassia, De Brug en Het Faam stage bij ons. Uiteraard worden ook stagelopers op MBO en HBO niveau door ons verwelkomd.

 
Loopbaanbegeleiding

Ben je uitgeleerd na je dagopleiding? Bij Gebr. van der Veekens krijg je de kans vervolgopleidingen te doen om een hoger niveau te bereiken. Het bedrijf biedt mogelijkheden tot bijscholing en kansen in de praktijk.
Gezamenlijk wordt er een plan gemaakt om eventuele zwakke punten op te krikken en de sterke kanten optimaal te benutten. Je volgt cursussen en opleidingen op maat, passend bij het niveau van je praktijksituatie. Je kunt kiezen voor een technische richting zoals meten en uitzetten of het maken van klein plaveisel, maar er worden ook vakgerichte cursussen gegeven over communicatie, organisatie, werkvoorbereiding, enzovoorts.